Behangen

Zoekt u een behanger in Roelofarendsveen en omstreken?Hier ziet u een voorbeeld van ons werk.Zoekt u een behanger in Roelofarendsveen en omstreken? Dan bent u bij MM van Veen Schilderwerken aan het juiste adres.

Muren behangklaar maken

Allereerst maken wij uw muren behangklaar. De ondergrond moet droog en vlak zijn en moet het behang kunnen dragen. Wij verwijderen eventueel het oude behang en zorgen dat de muur glad is. Kieren en gaten worden dichtgemaakt en de wand wordt (indien nodig) behandeld met voorstrijk.

Alle soorten behang

Alle soorten wandbekleding kunt u door ons laten uitvoeren: vinyl, papier, vlies, en glasvezelbehang. Wij zetten de belangrijkste behangsoorten voor u op een rijtje.

  • Papieren behang; vaak gebruikt voor slaapkamers en kinderkamers vanwege de ruime keuze aan motieven en prints
  • Vinyl behang; makkelijk afneembaar en schoon te maken, daardoor geschikt voor keuken of badkamer
  • Glasvezel behang; stevig behang in diverse structuren, makkelijk over te schilderen
  • Vliesbehang; snel en makkelijk aan te brengen behang, makkelijk schoon te maken, vliesbehang wordt vaak gebruikt voor fotobehang.

De voordelen van laten behangen

Behangen is een secuur werk. Iedereen kan het, maar niet iedereen vindt behangen even leuk. Wij nemen deze klus graag voor u uit handen. Zo hoeft u geen materialen (behangtafel, voorstrijk) te regelen, kost het u geen tijd en weet u zeker dat het behang strak en recht op de muur zit. Bovendien kunnen wij uw kamer in een keer behangen en schilderen.

Staat de behangsoort waar u in geïnteresseerd bent niet genoemd? Neem dan even contact met ons op. Wilt u meer weten over onze behanger in Roelofarendsveen en omgeving? Bel 06-52668851 (Maikel) of 06-22907031 (Martin). Mailen kan ook: info@mmvanveenschilderwerken.nl.