Schilderen

Laat uw woning schilderen door MM van Veen Schilderwerken; dé schilder in RoelofarendsveenZoekt u een schilder in Roelofarendsveen? MM van Veen Schilderwerken is een ervaren schildersbedrijf dat u helpt met het schilderen van o.a. ramen, deuren, kozijnen en plafonds.

Wij zijn inzetbaar voor alle soorten schilderwerk. Of het nu gaat om een nieuwbouw woning of het onderhoud van uw bestaande woning.

Kozijnen, plafonds, deuren, wanden, dakkapellen. Alles wat geschilderd kan worden doen wij. Zowel binnen- als buiten.

Ook uw kunststof kozijnen rabatdelen en andere kunststof objecten kunnen wij schoonmaken/reinigen.

Houtrot reparatie

Door het vochtige klimaat in Nederland krijgen de houten onderdelen van uw woning buiten vrijwel altijd vroeg of laat te maken met houtrot. Wij kunnen voor u houtrot reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Wij vullen de rotte plekken in uw houtwerk op, maken het glad en schilderen er weer netjes overheen. Zo zien uw kozijnen of deuren er weer uit als nieuw.
Op zoek naar een winterschilder in Roelofarendsveen? Van 21 november tot 21 maart extra korting op uw schilderwerk

Uw woning extra voordelig laten schilderen?

Dat kan met de winterschilder! De winterschilder is een landelijke actie, waar MM van Veen Schilderwerken ook aan meedoet. De winterperiode is voor schildersbedrijven vaak een wat rustigere periode, vanwege het weer.

Daarom krijgt u van 21 november tot 21 maart extra korting op uw schilderwerk. U betaalt dan geen 21%, maar slechts 6% BTW. Dit geldt zowel voor het schilderwerk binnen- als het buiten.

Meer informatie? Bel 06-52668851 (Maikel) of 06-22907031 (Martin). Mailen kan ook: info@mmvanveenschilderwerken.nl.