Over ons

MM van Veen Schilderwerken uit Roelofarendsveen bestaat uit de broers Maikel en Martin van Veen. MM van Veen Schilderwerken bestaat uit de broers Maikel en Martin van Veen. De liefde en passie voor het schildersvak zat er al jong in. Onze vader was tot zijn pensioen ook schilder, daardoor gingen wij als 16-jarige al met hem mee om te helpen.

We hebben allebei als schilder in loondienst gewerkt. Maikel werkte 17 jaar voor GS Schilderwerken uit Ter Aar. Martin zat 9 jaar als schilder bij Wesselman Schilders uit Roelofarendsveen. Na de faillissementen van GS Schilderwerken en Wesselman Schilders hebben wij de stap genomen om voor onszelf te beginnen. In april 2015 zijn wij met ons eigen schildersbedrijf in Roelofarendsveen gestart. We zijn in het bezit van VCA diploma’s, aspirant gezel en gezel schilder.

Een nieuwe stap waar wij nog steeds enorm blij mee zijn. Wij zijn een hecht team, dat kwaliteit levert tegen een scherpe prijs. Doordat we een klein bedrijf zijn, zijn we flexibel inzetbaar. Of het nu gaat om een kleine klus of een groter project voor een langere periode.

We hopen nog vele jaren als schilder in de regio Roelofarendsveen te kunnen blijven werken en onze mooie klantenkring verder uit te bouwen. We hebben al veel opdrachten mogen uitvoeren in de gemeente Kaag & Braassem: onder andere in Roelofarendsveen, Oude Wetering, Nieuwe Wetering en Rijpwetering. Maar ook buiten deze regio zijn wij inzetbaar voor uw schilderwerk of behangklus.

Meer informatie? Bel 06-52668851 (Maikel) of 06-22907031 (Martin). Mailen kan ook: info@mmvanveenschilderwerken.nl.